Prodat Více než 5 pokojů, Lussemburgo, Müllertha, Lucembursko, Rue Philippe

Prodat - Cod. 26197

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 250 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 4

Nemovitost - se nachází v centru města Luxembourg, konkrétně v Rue Philippe - bydlí v sousedství dobře dostupné a sloužil, domů do kanceláří a finanční činnosti, vlastnosti, které dělají to zvláště cenné. To má celkovou plochu 250 m2. distribuován na jedné úrovni.
Nachází se ve čtvrtém patře elegantní budově ve stylu nedávné restrukturalizace, část budovy má široký výhled do okolí, stejně jako extrémní jas.
Určeno částečně pro kanceláře a částečně pro domácí použití, byt se vyznačuje extrémní péče při rekonstrukci interiéru, popraven na místě výhradně italský.
Pozemek registru identifikovány jako domácí použití - ale ve skutečnosti je namontováno a může být také použit jako kanceláři - jednotka je rozdělen v souladu s použitím; kancelářské prostory, zahrnující vstupní prostor určený k recepci, studovna a zasedací místnost vybavena zařízením na webové konference. Na podlahách jsou italského mramoru a parkety vynikající, stejně jako starožitný nábytek, které dávají exkluzivitu a profesionalitu na pracovišti. Doplňte kancelářských prostor malý pokoj s 4 sedadla a dodatečného prostoru recepce.
Celá jednotka je nakonec opatřena poplach systému objemového.
Za celý byt je autonomní systém teplá / studená.
Obytná plocha se skládá namísto z ložnice a kuchyň v otevřeném prostoru a nakonec komory postele.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB